In 1980 heb ik tekenles genomen omdat ik de voor het schilderen benodigde basiskennis miste. In zeven jaar heb ik diverse technieken onder de knie gekregen. Na specifieke aquarellessen in de jaren 90 werk ik alleen nog in aquarel. In 2007 kwam het beeldhouwen in mijn leven. Beeldhouwen is een uitdaging, waarbij de wil van de maker kan botsen met de steen. Snel resultaat is niet mogelijk. Rechte lijnen vormen treden, randen en inkepingen; slechts zelden is de gebogen lijn te zien. Mijn beelden tonen bergdorpjes, domkerken of tempels uit oude culturen. Sinds augustus 2008 werk ik als vrijwilliger van het Stadhuismuseum in Zierikzee. Ook werk ik als vrijwilliger op afstand van het Nationaal Glasmuseum in Leerdam. Voor beide musea betreft mijn werk de verbetering van de omschrijving van de ob

Rode pumps

2007

Mooie rode glanzende pumps bekronen de benen van een ongetwijfeld interessante dame. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

Le Penseur

2011

Een klein beeldje van Braziliaanse steen van een bijna abstracte afgebeelde man. Een denker. De hoogte wordt weergegeven met sokkel (3cm)

Lizzy

2007

Een jonge Labrador pup in aquarel.

Bram

2007

Een aquarel van het kleine, aandoenlijke hondje Bram .

Heerenveen/Utrecht

2002

Een spelmoment uit een eredivisievoetbalwedstrijd tussen fc Utrecht en sc Heerenveen. Man tegen man, club tegen club, stad tegen stad en sponsor tegen sponsor. Sinds de middeleeuwen is er weinig vananderd.

Jaap Stam

2000

Een moment uit een wedstrijd van Jaap Stam, toen hij bij Manchester United in Engeland voetbalde.. De opgegeven maten zijn zonder de passepartout.  

Olga 3

2007

Een Hollandse Holsteiner kijkt achterom, nieuwsgierig?   Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

Rode pumps 2

2007

De achterkant van rode pumps met megahakken. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

Zwarte pumps

2007

Mooie zwarte pumps en netkousen. Dus patronen en glans/schaduw. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

SisiOrange

1998

Een Beatrixblikje en twee blikjes van Sisi Orange. Ja tegen Oranje dus.

AJAX/NAC

2001

De confrontatie tussen voetbalspelers, clubs en sponsors/eigenaren. Gezichten zijn niet belangrijk, benen, handen  en des te meer.

Lippen1

2005

Licht op het zachte roze weefsel en de plooien; verder is er de uitdrukking. Een aanloop naar een kus of een zuinige terechtwijzing. Buiten de lippen is niets nodig. Lippen bepalen het gezicht, niet de ogen. Sensueel, gevuld met dorstig bloed, wat wil een mens nog meer (aan de muur). Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

VanGogh-blik

2004

Blikjes vormen soms mijn podium om iets te tonen of te vertellen. Dat kan het in mijn ogen al dan niet verkeerde gebruik van kunst voor reklamedoeleinden zijn of het laten zien van een alom bekend merk of iets alledaags.

Oukje en Olga

2011

Twee roodbonte koeien staan bij elkaar. De ene is wat bedeesd, de ander kijkt naar haar vrindin. Wordt geleverd in in een houten Barth-lijst van 70x70cm met passepartout. 

PSV/AJAX

2002

De confrontatie tussen de voerbalspelers, de clubs en tussen de machten op de achtergrond, Philips en ABNAMRO. De gezichten zijn niet belangrijk; benen, voeten en handen des te meer, net als de actie, krachtmeting en de spanning.

Italiablik

2004

Blikjes vormen soms mijn podium om iets te tonen of te vertellen. Dat kan het in mijn ogen al dan niet verkeerde gebruik van kunst voor reklamedoeleinden zijn of het laten zien van een alom bekend merk of iets alledaags.

Marilyn-blik

2001

Blikjes vormen mijn podium om iets te tonen of te vertellen. Soms is dat het gebruik van kunstuitingen voor reklamedoeleinden of het laten zien van een alom bekend merk of iets alledaags (zoals bankbiljetten, cigarettendoosjes). Hier is de wereldberoemde kop van Marilyn Monroe afgebeeld, gemaakt door Any Warhol. Dit onderwerp is door velen gebruikt en misbruikt. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.  

Marlene-blik

2004

Een groepje Marleneblikjes. De sensuele blik van Marlene Dietrich blik was wereldberoemd, net zo als haar stem. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

MKZ-blik

2001

Uit woede over de ruiming van koeien tijdens een uitbraak van Mond- en klauwzeer heb ik deze aquarel gemaakt.

Uteke 3

2011

Een mooie, zwarbonte koe, afgebeeld in aquarel. Zo te zien een vleeskoe, geen melkkoe. Ooit gefotografeerd in een polder in Zuid-Holland.

Ned/Schot

2000

Een moment uit een voetbalwedstrijd. Handen en benen zijn belangrijk, hoofden niet.

Marilyn Monroe

2001

Een tweekleuren (de derde kleur is van het papier) linosnede van Marilyn Monroe in de stijl van Andy Warhol. Duidelijk is de kleurstelling eigen keuze. Oplage was drie stuks. Wordt geleverd met aluminium lijst, zonder passepartout.

Flower-powergirl

1999

Een linosnede in warme kleuren van een mooi meisje uit de hippietijd . Zonder passepartout in een alumiumlijst. 

Wilma 2

2004

Een portret van een prachtige, roodbruine koe. Een mooie lichtval op de huid. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

Torsoblik 5

2007

Blikjes vormen mijn podium om iets te tonen of te vertellen. Soms is dat gebruik van kunst voor reklamedoeleinden of het laten zien van een alom bekend merk of iets alledaags. Hier zijn torso's afgebeeld, die de mens tonen in al zijn verscheidenheid. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

Gympies

1998

Een lino van gympies aan de voeten van een straatschoffie.

Torsoblik 6

2009

Vijf blikjes met torso's. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

Eva 2

2003

Portret van een volwassen, zwartbonte koe. Zelfbewust, nieuwsgierig en niet bang, eerder wat narrig, stond ze in een weiland bij de Lek. De vacht glanst zacht in de zon.

Bastione

2008

Een macht en kracht tonend beeld in serpentijn met de toepasselijke naam: bastion (de maten zijn zonder sokkel).

PYRA VI

2008

Een strak beeld in serpentijn. Formaten zonder sokkel.

PYRA I

2007

Een beeld van Braziliaanse speksteen, gebaseerd op de pyramiden. Het beeld wordt verkocht met een zwarte Chinese granieten sokkel. De opgegeven maten zijn zonder de sokkel